Zoeken in deze blog

zaterdag 22 maart 2014

Link Bubble - een browser die tijd bespaart

Ik ben niet vaak bereid voor een app te betalen, maar Link Bubble van ontwikkelaar Chris Lacy, bekend van Action Launcher en Tweet Lanes is een app waar ik wel geld voor over heb.

"Mobile browsing done right", zo omschrijft Lacy zijn app, maar het is geen browser zoals Chrome of Dolphin. Stel je scrollt door je Twitter timeline en je ziet een bericht dat je wil lezen. Je klikt op de link, die wordt geopend in je favoriete browser waarna je kan gaan lezen. Vervolgens ga je weer terug naar Twitter, op naar het volgende bericht. Dat laden van die berichten kost uiteraard tijd en in de tussentijd doe je niks. Link Bubble lost dit probleem op. Wanneer je op een link klikt, laadt de app de pagina in de achtergrond in vorm van een bubbel ergens op het scherm. Deze kan je dan openen als de pagina geladen is. Het voordeel is dat je direct nadat je op een link hebt geklikt weer verder kan scrollen door Twiter. 



Met de gratis versie kan je links van één app 'onderscheppen' en kan je maar één bubbel tegelijk hebben, maar in de betaalde pro versie zijn er geen beperkingen. Het is voor mij vooral ontzettend handig, omdat ik vaak berichten opsla in lees-het-later app Pocket. Ik hoef nu niet meer eerst een link in een browser te openen en vervolgens aan Pocket toe te voegen, aangezien je een bubbel ook direct kan opslaan. Dit bespaart tijd en de app laat zien hoeveel je precies al bespaart hebt.



Als je deze app handig vindt, heb je de pro versie, welke €3,59 kost, echt nodig. Dit lijkt misschien veel, maar zoals Lacy zelf ook aangeeft, moet hij natuurlijk ook te eten kunnen kopen en de app kunnen onderhouden. Daarnaast krijg je niet alleen de app, maar ook tijd en dat is toch het kostbaarste dat er is.


Link Bubble
Link Bubble Pro


Geen opmerkingen:

Een reactie posten