Zoeken in deze blog

dinsdag 3 februari 2015

Dit is de beste Chromebook

Chromebooks zijn alweer een tijdje op de markt en zijn populairder dan ooit. Onder de best verkochte laptops op Amazon tijdens de afgelopen feestdagen waren drie Chromebooks te vinden. Echter zijn niet alle Chromebooks te koop in Nederland. Dus welke is nu eigenlijk de beste?

Veel mensen en sites bestempelen de Toshiba Chromebook 2 tot een van de beste op de markt, waarschijnlijk omdat deze qua uiterlijk overeenkomsten vertoont met de populaire Macbook Air. Echter is deze niet in Nederland te koop.

De Acer C720(p) is waarschijnlijk de beste Chromebook op de Nederlandse markt. De C720 beschikt over een 11,6 inch scherm, een Intel processor, geklokt op 1,4GHz en 4GB werkgeheugen. Er zijn Chromebooks met 2GB werkgeheugen, maar als investering in de toekomst kan je het best voor 4GB gaan. Hierdoor kan je veel sneller multitasken. De C720P beschikt ook over een touchscreen en hoewel Chrome OS, het besturingssysteem van de Chromebook nog niet heel erg is aangepast voor touchscreens, zal dat waarschijnlijk in de toekomst wel meer het geval zijn, wanneer Android en Chrome OS meer in elkaar weven. Er is bijvoorbeeld al een aantal Android apps dat op Chrome OS draait.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten