Zoeken in deze blog

woensdag 11 juni 2014

Swiftkey nu voor altijd gratis

Het populaire Android-toetsenbord SwiftKey is vanaf nu volledig gratis te gebruiken. Wel kun je extra thema's uit een in-app store kopen.


Voorheen kende SwiftKey een gratis proefperiode van 30 dagen, waarna de app voor $3,99 kon worden aangeschaft. Men heeft voor deze weg gekozen om zo meer mensen (in ontwikkelende economieën) te bereiken. Ook denken de makers van SwiftKey dat de techniek nu goed genoeg is om wat meer aan het uiterlijk van het toetsenbord te denken.

Nieuw in de app is de SwiftKey Store, waar je de thema's kan downloaden. Enkele zijn gratis, maar de meeste kosten geld. Mocht je nou SwiftKey al gekocht hebben voordat de app gratis werd, dan krijg je een thema-set ter waarde van $4,99 gratis. Daarnaast is er een nieuw standaard thema.

De nieuwe SwiftKey-versie draait echter niet alleen om het uiterlijk. Zo zijn er nu meer dan 800 emoji beschikbaar, welke ook in suggesties terugkeren. Het is ook mogelijk om een extra rij met nummers toe te voegen boven het toetsenbord. De woordvoorspellings-techniek is ook verbeterd.


Bron: SwiftKey (via The Verge)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten